25.3.2018

25.3.2018

torstai 15. joulukuuta 2011

TORREVIEJAN KAUNEUTTA

Tänään on torstai ja 15. päivä joulukuuta. Kello on kahdeksan täällä ja yhdeksän siellä Suomessa. Aukaisimme luukut ja vielä on hämärää, mutta taivas punertaa kauniisti, joten aurinko armashan se sieltä nousee. Palmu näyttää huojuvan, joten hieman ainakin tuulee. Asteita oli vain +15, mutta kyllä se siitä vielä lämpenee, kunhan se aurinko armaskin heräileepi ja loistaa tännekin päin. Tänään ajattelimme pitää paussia kaupungille menosta, sillä huomenna on markkinat, joten sinne. Mutta tänään siivoilemme ja lähdemme kiertelemään jälleen tätä aluettamme, joka on niin laaja ja kaunis. Ruusut tuossa pihassa kukkivat ja osa on vielä nupuillaan, on vaaleanpunaista, punaista ja valkoista ruusua.
Mutta eilen me kiertelimme Torreviejan rantoja ja hieman kaupunkiakin. Onhan se kumma, että meri vetää vaan niin kovin minua puoleensa. Johtuisikohan se siitä, että olen syntynyt merikaupungissa?! Kävelimme puistossa, jossa oli niin kaunista ja sain paljon kuvia, joita laitan nyt tänne muistoksi jälkipolville.
Muutoin täällä menee rauhalliseen tapaan kuin ennenkin ja hyvin täällä on pärjätty ja englantiakin olen puhunut ja siitäpä nautinkin kovin. Olemme syöneet vain vihanneksia ja toki kahvin kanssa ihania herkkuja Tiramisujäätelötorttua, joka on aivan ihanaa...aaaah. Eihän täältä pois haluaisi lähteä, mutta eihän se kutsu vielä kuulukaan, vaan vielä olemme kolme ja puoli kuukautta ja siihen mahtuu hyvin paljon ihania asioita, joista sitten kerron myöhemmin.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa sinne Suomeen, pimeään Suomeen, mutta jossa kauniit joulun valot loistavat sekä ikkunoissa että pihoissa. Nauttikaa kodin lämmöstä ja rakkaudesta ja joulun kirkkaudesta!

















Nämä ovat siis puistossa olevaa taidetta...aivan mahtavaa...
...puistoa vastapäätä on kaunis kirkko...
...ja kirkon yksi kelloista...
...ja kellohan se on tämäkin, joka aikaa näyttää...
...ja onhan se tämäkin mahtavaa taidetta...
...jouluinen katukin löytyy kera palmujen...
...ja Pinochiokin on istahtanut penkille ilahduttamaan ohikulkijoitaan.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa joulun odotusta!