25.3.2018

25.3.2018

perjantai 3. kesäkuuta 2011

OIKEIN IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

Tänään on perjantai ja 3. päivä kesäkuuta. Asteita on nyt +18, mutta huomiseksi on luvassa enemmän. Aamulla menemme lapsenlapseni kevätjuhlaan ja siellä on hieno ohjelma, jonka me videoimme ja kuvaamme.


Pian lähdemme saunaan, joten toivotankin jo nyt teille kaikille oikein mukavaa perjantai päivän jatkoa ja aivan ihanaa viikonloppua!

torstai 2. kesäkuuta 2011

I LOVE BRAZIL!

Tänään on Helatorstai ja 2. päivä kesäkuuta. Tänään on pyhäpäivä ja kaikki kaupat ovat kiinni. Aurinko paistaa ja lintujen konsertti on mahtavaa. Harjun metsikkö on niin tiheää, että ei läpi näy nyt, kun puut ovat täydessä lehdessään. Siellä on hyvä lintujenkin rakentaa pesiään, kun puita, pensaita ja rauhaa riittää.


Tällä hetkellä ajatukseni lentävät kauas, kauas, missä...aavan meren tuolla puolen jossakin on maa...sinne lentäisin jos siivet mulla ois.
Mutta kyllä me vielä sinne pääsemme ennenkuin minä täältä lopullisesti lähden. Matka on tosin pitkä, mutta katsomme sellaisen matkan, jossa on lyhyempiä odotusaikoja koneen vaihtoon. Kyllähän sitä nyt jo jaksaa matkustaa pitempiäkin matkoja, kun on tätä kokemustakin jo jonkin verran. Ja viime joulukuussa lensimme Teneriffalle ja matka meni oikein hyvin. Tosin takaisin tullessa kone "hieman" pomppi eli pomppi ilmakuopissa niin, että kahvi loiskui yli mukista pöydälle. Silloin hieman riipaisi sydämestä, että entä jos me...mutta kapteeni ehti jo lohduttaa, että kuoppia on, mutta kyllä me selviämme eli ei hätää. Ja niinhän me selvisimme sitten lopulta, vaikka oli siellä vastoinkäymisiäkin, kun saimme odotella koneen lähtöä jne. Mutta silti meillä oli aivan ihana loma Teneriffalla ja ihanat muistot jäivät sieltä. Palaammeko sinne uudestaan, kuten ajattelimme, niin sen näkee sitten? Mutta Brasiliaan ja hyviä ystäviämme kaipaan tosi paljon. Sinne, jos minne mieleni tekevi!


Mutta nyt ainakin vietämme kesän täällä lasteni ja lastenlasteni kanssa hyvin tiiviisti. Siru kasvaa päivä päivältä ja herättää joka ikinen aamu, mutta ei toki aina kello 5, vaan tänään yritti herätellä jo ennen kello 7:ää, mutta minä loikoilin vielä liki puoli kahdeksaan asti, kun on kuitenkin pyhäpäivä eikä kiireitä. No, eihän meillä eläkeläisillä kiireitä ole, kun meillä on se oma ja sama aikataulumme, jota sitten pyrimme noudattamaan.


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein mukavaa Helatorstain jatkoa ja hyvää viikonloppua!