25.3.2018

25.3.2018

tiistai 7. kesäkuuta 2011

MUISTOJA - MEMORIES

Tänään on tiistai ja 7. päivä kesäkuuta. Aamu on ollut jo lämmin ja päivästä on luvattu +27 astetta ja tulee olemaan helteitä jatkossakin. No, mutta pitää pysytellä täällä viileämmissä sisätiloissa. Ja toisaalta tämähän on toki hyvää harjoitusta, jos jonain päivänä lennämme johonkin lämpimään maahan, jossa on lähes jatkuvasti näitä lukemia.


Mutta tällä  hetkellä ajatuksieni siivin lennän yli aavan meren tuolle puolen, jossakin on maa...sinne mieleni halajaa ja palajaa...








Viime kerralla kävimme Mairinquen kirkossa, joka oli hyvin, hyvin kaunis. Sinne ajatukseni palaavat aina yhä uudestaan...ja uudestaan...kunnes löydän itseni kyseisen maan kamaralta.


Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa ja rauhaisaa päivän jatkoa!

maanantai 6. kesäkuuta 2011

RAUHAN TYYSSIJA BLOGINI

Tänään on maanantai ja 6. päivä kesäkuuta. Aurinko on paistanut koko päivän ja asteita on +23. Nyt voi sanoa, että Suomeenkin on saapunut jo kesä ja juuri sopivastikin vielä, kun koululaisilla on alkanut ansaittu kesäloma. Mukavaa kesälomaa kaikille, joilla sellainen on!


Meillä eläkeläisillä on se ainainen loma eikä minnekään ole kiirettä, koska kaiken voi tehdä huomennakin. Mutta ihana asia kuitenkin on, kun me lähdemme torstaina kohti itäistä Suomea. Silloin minä näen pitkästä aikaa tuttuja maisemia ja voin näin muistella menneitä aikoja, joita ei takaisin saa. Nyt on luvattu helteitä, mutta nykyajan autoissa on ilmastointi ja kun lähtee aikaisin aamulla, niin eipä se kovin kuumaksi ehdi tulla. Ja kun palaamme kotiin, niin lähdemme sieltä päämäärästäkin vasta illalla ajelemaan kotia kohti.




Nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!