25.3.2018

25.3.2018

tiistai 23. elokuuta 2011

BUENAS TARDES!



Espana - Mensajes y Imágenes!

Tänään on tiistai ja 23. päivä elokuuta. Sää on hyvin syksyinen ja asteita on ainakin luvassa +19, joten aika hieno syksyn alku.


Mutta me emme nyt jää tänne kylmään Suomeen odottelemaan syksysateita ja talven pakkasia, ehei, nyt me lähdemme etelän auringon alle eli Espanjaan. Siellä me aiomme asustella 5 kuukautta ja palaamme Suomen kevääseen muuttolintujen mukana. Tämä on ihanin päätös aikoihin! No, Siru jää toki tänne hänelle jo rakkaaseen syntymäkotiinsa, jossa on häntä rakastavat ihmiset huolehtimassa hänestä ja on myös oma isänsä ja äitinsä leikkikavereina kuten monet muut karvaiset kaverit. Ja hän saa nauttia siellä landella aivan vapaana! Tiedän toki, että hän ei ikinä unohda mummiaan ja pappaansa, ei todellakaan!


Nyt pitänee valmistella matkavarustuksia ahkerasti, sillä päivät kuluvat niin vinhaa vauhtia ja pitää muistaa hoitaa kaikki tärkeät asiat, no, kuten laskut. Laskut saamme nyt e-maksuna onneksi, joten nekin hoituvat hyvin. Ja kotihaltijamme huolehtii tästä Sirulandiasta.


Mutta käsitöitä on vielä kesken aika monta ja sukkiakin pitää valmistua. No, tokihan minä kudon sen 4 tunnin ajan koneessakin kuten kudoin viime joulukuussakin, kun matkustimme Teneriffalle. Sielläkin oli ihanaa ja meillä oli täysihoito, kun olimme hotellissa. Nyt olemme omatoimisia ja meillä on oma asunto, jossa kokkaamme ja välillä käymme ulkona syömässä.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon jatkoa!
 Näitä kukkasin koristeltuja rappuja minä trampaan päivittäin
Täällä on maailman terveellisin ilmasto suolajärvien vuoksi.