25.3.2018

25.3.2018

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

OSTOKSILLA...OSTOKSILLA...

Tänään on keskiviikko ja 20. päivä huhtikuuta. Ulkona on harmaata ja sateista ja asteita on vain +5. Mutta huomiseksi on luvassa jopa +15 astetta ja aurinkoa...jeee...


Tämän päivän tarina siis jatkuu Murun mutinoista tänne. Eli mitähän me ostimme? Olenkohan erehtynyt jotenkin, kun sain taas ison kasan tavaraa(PAPPA OSTI!), että nyt on joulu? No, voihan sitä lahjoja saada muulloinkin.


Mustin ja Mirrin jälkeen menimme Tarjoustaloon ja sieltä lähtikin vasta tavaraa mukaamme. Ajattelin, että mikä kamala meteli täällä on, kun kuljimme leluosaston ohi...ja sieltähän hyppäsi syliini...
                             ...Ida ja Ada sekä nalle Kalle ja Hello Kitty...
                                       ...ja tottakai lankoja 4 kerää sukkia varten...
                           ...ja kolme narsissia ja yksi ruukkutulppaani.


Kiitos Papalle ihanasta reissusta ja lahjoista! Toivottelen teille leppoisaa illan jatkoa!


Seuraavaksi jatkan täällä:
Sirulandian elämää

TERVETULOA - WELCOME!

maanantai 18. huhtikuuta 2011

AURINKO PAISTAA JA LINNUT LAULAA...

Tänään on maanantai ja uuden viikon alku ja 18. päivä huhtikuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulaa, mutta on kova ja kylmä tuuli, joka lennättelee syksyisiä, kuivuneita lehtiä ilmaan. Asteita on nyt +9, mutta luvattu on jopa +10.


Olen vaihtanut kaikkiin blogeihini uudet, kauniit pohjat, joten se virkisti huomattavasti. Kiitos erittäin taitavalle blogipohjien tekijälle:Pihlajanmarjan blogipohjat! Kiitos!


Nyt on viikko alussa ja minulla on huomenna lääkäri, joten menen kuulemaan vain laboratoriokokeiden tuloksia. Luultavasti keskiviikkona yritämme lähteä shoppailemaan ja sehän on kivaa, enemmän kuin kivaa.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa pääsiäisen odotusta!