25.3.2018

25.3.2018

lauantai 26. maaliskuuta 2011

SIRULANDIAN LAUANTAI 26.3.2011

Tänään on lauantai ja jo 26. päivä maaliskuuta . Ilta hämärtyy jo, kun tätä nyt raapustelen, mutta ajattelin silti raapustella.


Tämäkin päivä on mennyt suoriessani koneen tiedostoja ja poistaessani tosi paljon. Luulisin, että nyt voisi koneeni tulla hieman nopeammaksikin, kun ei ole enää niin paljon tavaraa.


Ja Sirun kanssahan se päivä kuluu rattoisasti. Minä heittelin hänen leluaan ja hän olikin hyvin taitava, kun sai kahdesti suuhunsa napattua ilmasta. Se oli hieno juttu se!


Eipähän tässä paljon muuta ole tapahtunutkaan, kun että sainhan minä sentään tuotua lastenhuoneesta virkatun villatakkini jo tänne olohuoneen puolelle, että jos saisin virkattua taas vähäsen, vaan enpä tänään saanutkaan. Mutta onhan se päivä huomennakin!



Tässä viimeisessä kuvassa taitaapi Sirun silmät olla jo kiinni. Hän oli väsynyt lenkin jälkeen.


Mutta nyt toivottelen kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa ja rattoisaa lauantai-illan jatkoa! Muistakaa kääntää kellot!

torstai 24. maaliskuuta 2011

TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ!


Aurinkoista ja turvallista torstaita kaikille!

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

KEVÄT ON MUUTOSTEN AIKAA

Tänään on sunnuntai ja 20. päivä maaliskuuta. Asteita on tänään ollut +4 ja jatkossa on myös luvattu jo plus asteita. Ihanaa, että kevät koittaa vaikkakin loskakelit odottaa, mutta silti jonakin päivänä sekin aika on ohi ja on jo maatakin näkyvissä. Ehkäpä jo kuukauden kuluttua!


Edelliseen otsikkooni viitaten, että : mummi sai uuden naamataulun, blogit saivat uudet pohjat ja Sirulandian huusholli on käännetty ylösalaisin eli Sirulandia on saanut myös uuden muodonmuutoksen.


Tänään on taas purettu kirjahyllyistä tavarat pöydille ja siirretty eteisen kaappia toisin päin ja nyt rakkaani järjestää niitä tavaroita ja esineitä paikoilleen. Ainakin nyt tuntuu, että huonekalut ja tavarat ovat löytäneet paikkansa.
 Tällainen kapeikko oli eteisessämme ennen...
 ...ja tällainen iso eteisen kaappi piti siirtää toisin päin...
 ...tässä hiljattain kutomani pienet sukat 6-7 vuotiaalle...
                ...olohuoneemme tänään sunnuntaina...
                           ...ja suloinen päivänsankarimme Siru huomenna 5 kk...
    ...ja hän kyllä nauttii valokuvassa olemisesta kuten myös sylissä.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa illan jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!