25.3.2018

25.3.2018

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

JOULUN KUULUMISIA

Tänään vietämme Tapaninpäivää ja tänään on 26. päivä joulukuuta. Pakkasta on -7 astetta ja on hyvin sankka lumipyry ja erittäin vaikea keli paluuliikenteelle. Huomenna se arki jälleen alkaa, mutta onhan tässä jälleen taas se uudenvuodenaattokin raketteineen. Ja sitten 6.1 on Loppiainen, joka on myös pyhäpäivä.


Mutta meillä on mennyt joulu erinomaisesti tässä syöden hyvää ja herkutellen konvehteilla ja kakuilla. Huomenna onkin sitten aivan erityisen ihana päivä, jota odotan kuin pieni lapsi joulupukkia. Mutta siitä kerron sitten taas myöhemmin tällä viikolla.


Olen kutonut itselleni pipon, joka onnistuikin  erityisen hyvin ja lankana oli aivan ihana Crystal ja vielä värikin oli ihana luumu. Onneksi rakkaani hamstrasi sitä minulle peräti taisi olla 450 grammaa eli kaikki mitä hyllystä löytyi. Ja minä tyttöhän hykertelin täällä lankojeni seassa hyvilläni. Äsken aloittelin hartianlämmitintä, jota kudon huomenna junassa, jotta puolentoista tunnin matka taittuisi paremmin. Junan vaihdon jälkeen matkaamme vielä jonkin matkaa, joten jos kiinnostusta riittää, niin voin kutoa silloinkin.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja rattoisaa Tapaninpäivän iltaa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!


                                         Crystal langasta kudottu pipo itselleni...
                                      ...kämmekkäät Lidlin langasta...
  Juna jyskyttää....minne jyskyttää...metrin pituinen junalippu...