25.3.2018

25.3.2018

torstai 19. toukokuuta 2011

TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ

Tänään on torstai ja 19. päivä toukokuuta. Sää on pilvinen ja hienoista sadettakin näkyy tippuvan taivaalta. Asteita on +7, mutta luvassa on +12 astetta.


Eilinen päivä meni paikkoja järjestellessä, kun saimme tauluja seinille. No, ainakin isoimmat taulut ovat nyt turvallisesti ja oikeaoppisesti laitettuna seinille. Pienet taulut saamme sitten itsekin naulattua taulukoukuilla. Kyllä taulut antavat paljon näköä. Meillä oli aiemmin yli 100 taulua, mutta niitä on rutkasti vähennetty ja lisääkin on toki tullut. On aivan sama lankojen kanssa, että vaikka lankojakin on miten paljon tahansa, niin aina vaan pitää saada lisää uusia lankoja.
Eilen sain toisen sukan varren valmiiksi kantapäähän asti ja aloitin heti toista, johon olen nyt tekemässä kuviota. Tämä kuvio on hyvin helppo tehdä, kun seuraa vaan mallia. En tosin tehnyt aivan samaa mallikertaa kuin mitä mallissa on, vaan suunnittelin oman mallikerran pupun molemmin puolin. Ja eihän tuo värikään ollut sama kuin mallissa, jossa oli keltaista, valkoista ja harmaata ja minulla vain punaista ja valkoista. Mutta ihan hyvät minusta niistä sukista tulee ja itsellenihän minä niitä teen, ainakin nämä sukat.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa torstai päivän jatkoa ja nauttikaa sateen raikastamasta luonnosta!
                            Tällaiset kuviosukat kudon tällä kertaa...
                                           ...saimme tauluja seinälle...kiitos laittajalle...
                                        ...kellokin löysi paikkansa...
                                       ...ja samoin hylly, johon laitoin vanhoja astioita...
                            ...ja tuomihan se siellä jo kukkii.