25.3.2018

25.3.2018

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

PIENIÄ MATKAKUVAUKSIA KOHTI LÄNSI- SUOMEA

Tänään on keskiviikko ja 25. päivä toukokuuta. Asteita on +10 ja sää on todellakin kolea, mutta hyvin raikas sateen jäljiltä.


Eilen olimme reissussa ja oli todellakin aivan ihana päivä. Rakas tyttäreni jo odottelikin meitä. Me lähdimme liki puoli yhdeksän aikaan ja kolmisen tuntia siinä matkassa vierähti. Toki kävimme välillä syömässä ja ruoka oli aivan mahtavaa ja kahvit päälle, niin kyllä taas jaksoi ajella kohti määränpäätämme.


Siellä vietimme ihanan ajan rakkaan tyttäreni kanssa. Teimme amigurumeja ja juttuakin riitti. Joimme kakkukahvit ja lähtiessämme poikkesimme vielä yhdessä kauppaan. Siellä oli tosi kivaa olla rakkaitteni kanssa yhdessä. Matkamme meni hyvin ja paluumatkallammekin poikkesimme syömään. Olimme 12 tuntia tällä reissulla. Mutta koska siellä sateli, niin emme voineet uloskaan mennä. No, tuleehan niitä uusia päiviä taas, että voimme mennä vaikka jotain nähtävyyksiäkin katselemaan. Mutta toki aiomme käydä siellä useamminkin.
Tässä hieman pieniä videopätkiä kuvattuna matkalla autossa, jossa on tärinää ja surinaa.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa keskiviikon jatkoa ja turvallista viikkoa!

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

SUOMEN KESÄN KAUNEUTTA 22.5.2011

Tänään on sunnuntai ja 25. päivä toukokuuta. Aurinko on paistanut koko päivän ja lintujen konsertti on mahtavaa kuunneltavaa.


Tänään olen ahkerasti kutonut noita kuviosukkiani, mutta olen toki välillä levännytkin. Mutta kyllä ne pian valmistuvat. Huomenna menen nauttimaan kampaajalle ja tiistaina teemme pienen reissun länsi-Suomeen. Äsken pesimme Sirun, joten hänkin on sitten puhdas reissuun. Huomenna haemme auton maallemmalta ja sitten tiistai aamulla varhain huristelemme kohti länttä.


Mutta nyt ajattelin laitella tänne kuvia Suomen kauniista luonnosta ja jotka kuvasin omalta parvekkeeltamme.
                                         Tuoksussa tuomien, valkoisten kukkien...


Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa!