25.3.2018

25.3.2018

lauantai 14. toukokuuta 2011

IHANA LAUANTAI 14.5.2011

Tänään on lauantai ja 14. päivä toukokuuta. Sää on aurinkoinen, mutta kylmä tuuli puhaltaa läpi luiden ja ytimen. Asteita on +6, mutta luvassa on +14 eli ei mitenkään hellettä. No, kyllä ne helteetkin vielä tulevat, vaikka minä en niitä kaipaa. Minulle riittää tällainenkin sää aivan hyvin.


Tänään saimme kutsun maalle, siis vielä maallemmalle kuin missä me asumme, oikein järven rannalle. Siellä saamme nauttia kauniista luonnosta, kissoista, koirista, hevosista, kaneista ym.ja toki kaikista rakkaistani. Ihanaa ja kiitos, että olette elämässäni!


Eilen tai oikeastaan jo toissapäivänä sain rakkaalleni tuollaiset tavalliset pikasukat valmiiksi. Nyt olen ottanut lisää malleja netistä, jotta mietintämyssyni on käynnissä, että mitä seuraavaksi. No, sukkia tietty, mutta kuviosukkia, vaihteeksi, ja minulle tietenkin.


 Tällaiset aivan tavalliset sukat, kanervanväriset, joista tulikin tosi kauniit...
 ...ja kirjahyllyn järjestimme uuteen uskoon, kun saimme sinne mahdutettua stereotkin...no ainakin osan...vanhoja astioita...


              ...ja uusimmat nukkeni uudet vaatteet päällään.


No, tällaista tällä kertaa ja näin aamutuimaan...hei nyt kaikki uimaan...no, ei nyt sentään, mutta maalle, maalle...maalle...kiire jo on!


Toivotan teille kaikille oikein mukavaa lauantain viettoa ja nauttikaa Suomen luonnosta!

torstai 12. toukokuuta 2011

TERVETULOA ELENEN BLOGI ON NYT HELENAN BLOGI! WELCOME!

Tänään on torstai ja 12. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulavat ja asteita on +19. Parvekkeellakin on mukava istua ja kutoa tai vain katsella ja kuunnella lintujen laulua ja sitä hiljaisuutta, mikä vallitsee. 


Minä sain tiistaina jotain niin ihanaa rakkaaltani, mutta siitä kerron sitten joskus myöhemmin. Se on minulle suuri ja arvokas lahja! Siitä kiitos rakkaalleni, joka kulkee rinnallani nyt ja aina.


Tämän kuvakollaasin olen tehnyt joskus vuosia sitten ja luulenpa, että enää en osaisi edes tällaista tehdä.


Eipä tässä paljon muuta kerrottavaa olekaan taas tähän blogiini, kun minulla on näitä blogeja useampia, niin kerron siellä eri asioista.

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

LEPPOISAA ÄITIENPÄIVÄN JUHLINNAN JATKOA

Tänään on siis toukokuun toinen sunnuntai ja Äitienpäivä ja 8. päivä toukokuuta. Asteita on +19 ja aurinkopaistaa pilvettömältä taivaalta ja linnut antavat oman konserttinsa kaikille äideille ja isoäideille.


Minäkin olen saanut nauttia juhlasta täysin sydämin. Otin myös parvekkeelta kuvia ja nautin lintujen konsertista.


 Sininen taivas ja koivut tekevät Suomen kesän


Näin vehreätä ja vihreätä luontoa on ikkunoistamme katsottuna


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

BLOGIN NIMEN VAIHDOS

TERVETULOA UUDISTETTUUN BLOGIINI!


ELENEN BLOGI ON VAIHDETTU NIMEKSI


HELENAN BLOGI! TERVETULOA! WELCOME!