25.3.2018

25.3.2018

tiistai 22. helmikuuta 2011

HELISEVÄÄ HELMIKUUTA

Tänään on tiistai ja 22. päivä helmikuuta. Pilviverho peittää taivaan ja pakkasta oli kello 9 aamulla peräti -20 astetta. Mutta sääennusteiden mukaan, joka niihin luottaa, niin luvassa on jo "helteitäkin" eli plussa asteita, auringon lämpöä ja lintujen liverrystä. Siispä kevättä rinnassa odottelemme jo lumen sulamista, jotta voisimme huutaa..."maata näkyvissä".


Eilen sain jopa aloitettua ensimmäiset tilaussukat eli rakkaalle tyttärelleni. Hänen puseronsa tekele epäonnistui ja minä purkasin sen ja lupasin kutoa sukkia hänelle. Muu porukka saa sitten aivan pian myös tilaamiaan tai haluamiaan tekeleitä omilla väritoivomuksillaan, jonka siis mummi toteuttaa rakkailleen. Mutta tyttäreni toiseen sukkaan olen saanut jo tehtyä kantapään, mutta toista en voi aloittaa, koska minulla on vain yhdet bambupuikot tällä hetkellä.  


Eilen innostuimme jo soittelemaankin eli minä sain rakkaan hanurini syliini 3 kuukauden tauon jälkeen. No, haava ei enää vuoda ja Sirukin on jo 4 kuukautta, joten on jo tottunut ääniin aika hyvin, vaikka ensin höristeleekin korviaan. Mutta jospa pappa vielä tuosta innostuisi ja ostaisi meille karaoke laitteet tai oikeastaan tarvisimme vain mikrofonin, jotta pappa voisi laulaa kajauttaa, kun minä vetelen hanuria, jeee.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkäähän itsenne lämpiminä!