25.3.2018

25.3.2018

torstai 30. kesäkuuta 2011

JIPPII, REISSUMIEHEN ELÄMÄ LÄHESTYY...

Tänään on torstai ja torstaihan toivoa täynnä. Tänään on myös kesäkuun viimeinen päivä eli 30. päivä. Asteita on +24, mutta huomenna on vielä kuumempaa. Minä istun täällä viileämmässä sisätiloissa, sillä en uskalla turvallisuussyistä mennä ulos tässä lämpötilassa. Minulla riitti, kun pari kertaa on ollut vaikea astmakohtaus ja viime kerralla oli tosi vaikea. En aio riskeerata elämääni, sillä haluaisin elää vielä monen monta kymmentä vuotta rakkaitteni kanssa.


Huomenna on jo heinäkuun 1. päivä ja minä menen kampaajalleni ja hän leikkaa hiukseni aivan lyhyiksi, jotta reissuissa on sitten helpompi olla ja samoin näin kuumilla päivillä. Kassit on jo vaatehuoneessa valmiina pakattavaksi, mutta jonka pakkaamisen jätämme toki sunnuntaiksi. Kyllä on ihana lähteä pitkästä aikaa kohti pohjoista. Läppäri on toki mukana ja sillä päivittelen, jos se vain toimii.


Seuraavalla viikolla käymme sitten päiväseltään länsi-Suomessa ja itä-Suomessa kuin myös etelä -Suomessa. Siispä reissuja riittää nyt tänä kesänä ainakin autolla ja talvella sitten lentokoneella jonnekin lämpimään.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja muistakaa juoda tarpeeksi nesteitä!



MISSÄ VIKA, KUN EI VOI PÄIVITELLÄ?

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

TÄSTÄPÄ SE REISSUMIEHEN ELÄMÄ ALKAKOON...

Tänään on sunnuntai ja 25. päivä kesäkuuta. Siispä kesäkuukin vaihtuu jo heinäkuuksi alkavalla viikolla. Huhhuh, tätä ajan kulua! Aurinko on paistanut koko päivän ja asteita on +18.


Juhannusaattoyönä sain kohtauksen, joka tänään selvisi, että sehän olikin vain astmakohtaus, onneksi ei mitään sydänjuttuja. Nyt on kaikki taas hyvin ja elämä hymyilee kilpaa auringon kanssa.


Tänään olimme tutustumassa ensimmäistä kertaa uuteen kotikaupunkiimme, jossa olikin paljon mielenkiintoisia nähtävyyksia ja kaunista luontoa. Tästähän tämä reissaaminen taitaa nyt sitten alkaa, kun kerran saimme autonkin käyttöömme. Perjantaina menen kampaajalleni ja lauantaina lähdemme länsi-Suomeen, maanantaina itä-Suomeen, keskiviikkona etelä-Suomeen ja sitten seuraavana maanantaina kohti pohjoista. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!


Mutta tänään vietimme ihania hetkiä täällä:
                                  Näin kaunista voi siis olla Suomessakin...
                                    ...ja täältä me lähdimme...
                            ...kohti tällaista tornia...
                               ...välillä katsellen pumpulipilviä sinisellä taivaalla...
                                          ...tällaistakin löytyi...
                                          ...täältä...
                                         ...siellä oli myös kauniita kukkia...
                                          ...aivan kuin valkovuokkoja...
                           ...ja näin kaunista.


Tässä on siis vasta alkua tämän päivän saaliistamme. Laitan lisää kuvia huomenna. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa!