25.3.2018

25.3.2018

lauantai 7. toukokuuta 2011

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE - HAPPY MOTHER´S DAY!

Tänään on lauantai ja 7. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta ja linnut laulavat. Asteita on +9, mutta luvassa on jopa +16 astetta ja aina asteen verran enemmän on luvassa joka päivä lämpöisempää. Kyllähän se kesä lämmin tännekin tulee, vaikka hieman irvistellenkin. Mutta eipä taida vielä inisijöitä olla, kun on ollut niin koleaa, vaan kun sää lämpenee, niin johan helikopterilentäjät saapuvat piikkeineen ja verenhimoineen tännekin. Sitten saa kyllä taas kuunnella ininää korvan juuressa, kun käy nukkumaan, iiik. Mutta kaikella on tarkoituksensa, myös inisijöillä.


Minä olen virkannut nukeilleni myssyjä ja mekkoja. Sain nimittäin jälleen uusia nukkeja, oikein kolmin kappalein. Yhdelle olen vasta tehnyt mekon ja myssyn ja hän on tummaihoinen kaunotar nimeltä Samantha. Muut nuket saavat hieman odotella, kun nyt kudon sukkia papalle. Kunhan ne saan valmiiksi, niin sitten vasta jatkan vaatteiden tekemistä nukeilleni.


Meillä pesukone pyörittää vaatteita puhtaiksi ja ulkona ne kuivuvat hyvin. Iltapäivällä yritämme nauhoittaa erään hyvin ihanan kappaleen, jota en ole koskaan kuullut, mutta kun nuotit sain eteeni, niin olemmehan me sitäkin soitelleet.


Tällaisia suloisuuksia minulla on nyt entisten lisäksi:
  Aappa Apina, Nalle Kalle, Jonathan, Milla ja sylissään Ida ja Ada


                                 Ja kaunotar Samantha, jolla uusi mekko ja myssy


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista Äitienpäivää!