25.3.2018

25.3.2018

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Keltaista...keltaista...keltaista...

Tänään on perjantai ja 11. päivä kesäkuuta. Päivä on ollut enemmän pilvinen ja onhan taivaalta tihutellut vettäkin jonkin verran. Mutta toki saisi sataa ihan kunnolla, jotta kuiva maakin saisi vettä. Asteita on +16. Säätietojen mukaan saamme sadetta vielä ainakin 4 seuraavaa päivää. No, mikäs ei ole nauttiessa täällä parvekkeella ja samalla kutoen kesävillatakkia.
Tässäpä aikamoinen  lankasaalis, joka saapui eilen...
...ja värillähän ei ole väliä kunhan on vaan keltainen...

...ja kun halvalla sain....aloitin eilen kutomaan ja nyt on 45 cm kudottu takakappaletta, mutta saman verran vielä kudottava, sillä haluan sellaisen reilun mittaisen villatakin...

...ja Justina halusi välttämättä kuvaan mukaan...

...ja samoin halusi Unelma ja tulevat aina ihan likelle...
Mutta muita kuvia sitten enemmän täällä ja myöhemmin: http://mustanmerenruusu.blogspot.com

No, jokos taas uusi blogi? No, juu, kun se asia oli sillä lailla, että kun minä tai me emme oikein osanneet vaihtaa tuota blogipohjaa, niin ajattelimme kokeilla sitä aivan uuteen blogiin ja siitä se ajatus sitten syntyikin. Nyt on toki Bloggerilla tullut uusia työkaluja, joilla on helppoa vaihtaa pohjat, mutta katsotaas kuin muijan käy, että osaako vaiko eikö. Se nähdään sitten myöhemmin.

Ja tulihan tässä taas käytyä lääkärilläkin. Minulla on oikeassa silmäkulmassani ollut parisen viikkoa ainakin sellainen punainen jälki, näppy, näärännäppy. No, kun se ei ottanut poistuakseen ihan kotikonsteilla, niin piti tilata aika tänään lääkärille ja sinne pääsinkin heti iltapäivällä. Kylläpä on hyvää palvelua ja niin ajallaan ovat olleet täällä aina lääkärit, kun vastaanotolle menen. No, sainhan minä jotain antibioottivoidetta siihen ja sain, ihme ja kumma, myös tippoja näihin silmiini, jotka ovat siitepölyjen saastuttamat. Se oli kyllä ihme ja kumma ja onni! Enpä ole ennen saanutkaan!

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja minä siirryn nyt nojatuoliini kutomaan keltaista villatakkiani! Pitäkää itsestänne huolta! 

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Suloisia kuvia

Ajattelin laittaa vielä lisää vanhoja ja rakkaita kuvia, joten tässä:

           Tässäpä on äidin oma tähtisilmä ja hymypoika



      ...ja tässä samainen hymypoika 7 kuukauden ikäisenä

Kuvakavalkadi

Tässä tulee pienoinen kuvakavalkadi:


                            Vain jämälankoja...


                            Unelma ennen trimmausta...


                              Justina ennen trimmausta....


                 Unelma trimmattuna kesäkampauksella


                                Justina trimmattuna kesäkampauksella...


       ...ja tässä siskokset yhdessä Justina ja Unelma 9.6.2010

Hieman hassuttelua...ja nauru raikuu

Tänään on keskiviikko ja aurinko paistaa meille aivan pilvettömältä taivaalta. Asteitakin on kertynyt jo +15 astetta ja luvassa on +20. No, onneksi säätila näyttää pysyttelevänkin näissä lukemissa koko loppu viikon.

Tänään on sitten koittanut Unelman ja Justinan trimmauspäivä. Eilen saimme pestyä ja föönattua ja harjattua ja kyllä onkin jo karva kasvanut pitkäksi. No, siinä 2-3 kuukauden kuluttua pitää aina trimmata. Trimmauksen jälkeen otan taas heistä kuvia, kun he ovat kuin niitylle lasketut vasikat, yhtä innokkaita.

Mutta eilen tein kollaaseja vanhoista kuvista, joten pitäähän niitä tännekin saada muistoksi itselle ja iloksi muille.

Nyt toivotan teille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa! Minä menen keittämään kesäkeittoa, njam, maistuis varmaan sullekin!

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Urakka suoritettu!

Tänään on tiistai ja kesäkuun 8. päivä. Eilinen päivä taisi jäädä kirjoittamatta, mutta nyt se on jo mennyttä aikaa. Mutta aurinko paistelee tänään pilviseltä taivaalta ja asteita on +18.

Meillä olikin äsken aikamoinen urakka, kun rakkaani pesi ensin Unelman ja minä harjasin rakkaani föönauksen avustuksella. Ja nyt latteen jälkeen sama homma Justinalle. Mutta kyllä se vanhuus ei tule yksin eikä kello kaulassa. Tunnen sen väsymyksen aina mussukoita kuivatessa. Onneksi minun ei enää tarvitse trimmata heitä itse, sillä en ole jaksanut sitä moniin vuosiin. No, on ollut aikoja, että olen toki pessyt sekä trimmannut kaikki neljä mussukkaamme. Mutta aikansa kutakin! Vaan nyt sekin homma on suoritettu ja saan levätä.

Huomenna luulen saavani jo 2 kilon lankapaketin Tapiolta. Eli eilen tilasimme keltaista, ihanan keltaista Palma lankaa, joka olikin hyvin edullista. Teen siitä kesäisen villatakin ajatellen toki myös aavan meren tuolle puolen tekemäämme matkaa lähitulevaisuudessa, jolloin tämä villatakki on siellä tosi hyvä. Minulla on jo vaaleanpunainen ja vaaleansininen pusero Palma langasta ja olen ollut hyvin tyytyväinen niihinkin. Ja toki "kun halvalla sain".

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja lämmintä
päivän jatkoa ja nauttikaa pienistäkin asioista ja onnenmurusista!

Tässä ovat poismenneet ystävykset Cindy ja Rosalinda, joita yhä kaipaan!

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kesän alkua...

Tänään on sunnuntai ja aika pilvistä on ainakin välillä. Ja taisihan se muutaman tipan täälläkin puotella. Asteita on +15, joten siitä se taas lämpenee.

No, nyt on juhlat juhlittu ja vapaus on alkanut opiskelijoille, kaikille koululaisille. Se on ihana tunne kovan koulutyön jälkeen. Ja tämän kaiken jälkeenhän se alkaa se totinen elämä, eli elämän opiskelu. Nyt pitää hakea eri koulutuslaitoksiin ja sitten taas jatkuu opiskelu. Mutta nyt ainakin toivotan kaikille koulunsa päättäneille okein mukavaa kesää! Nauttikaa kesästä ja vapaudesta!




Kokeilin vain tuota isoa hymiötä tänne ja onnistuihan se. No, jatketaanpas kuulumisia! Minulla oli tarkoitus kirjoitella jo kaikki rakkaan tyttäreni valmistamat kutsukortit, mutta toisin kävi. Minulta alkoi yhtäkkiä tulemaan nenästä verta ja oli huono olo. No, onneksi asumme nyt näin likellä, että ei muuta kuin hissillä ylös ja olin taas kotona. No, sitten joimme latteet ja menin mussukoitteni kanssa lepäilemään. Nyt rakkaani huutelee minua syömään, joten menenpä katsomaan, mitä hän on taas loihtinut.
 
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!