25.3.2018

25.3.2018

perjantai 18. maaliskuuta 2011

MUMMI SAI UUDEN NAAMATAULUN JA BLOGIT SAIVAT UUDET POHJAT

Tänään on perjantai ja asteita oli vain -3 astetta aamulla, mutta aurinko paistaa jo aivan pilvettömältä taivaalta aivan kuin etelän maissa. Lunta on vielä aika lailla, mutta ainahan se lumikin on sulanut kesään mennessä.


Tämä mummi sai parisen viikkoa sitten uuden naamataulun, kun pyörryin ja kaaduin. Mutta onneksi selvisin vain mustelmilla. Mustelmat paranevat tai ovat jo parantuneet aika hyvin. Enpä ole koskaan ennen tällaista kokenut, mutta kaikesta oppii hiljaa kulkemaan. Ihmisen elämähän on jatkuvaa oppimista.


Minä sain eilen yhdet pienet sukat valmiiksi ja nyt pitänee miettiä, mitä seuraavaksi tekisin eli mistä alkaisin...teenkö vain sukkia vai valmistelenko keskeneräisiä töitäni jo pois. No, se jääköön mietintämyssyni alle joksikin aikaa, kunnes asia selviää.


Eilen sain kuitenkin voimia vaihtaa näiden blogien pohjia hieman keväisemmäksi, joka sekin piristää huomattavasti ja saa aikaan tällaisen kirjoitusvimman hieman jo nuukahtaneihinkin blogeihini. Minä kun rakastan kirjoittamista ja kirjoittelen näihin moniin blogeihini aina miltä milloinkin tuntuu, siis näppituntumalla otan jonkin blogin, joihin kirjoitan kuulumisiamme täältä uudesta kodistamme Sirulandiasta.




Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!