25.3.2018

25.3.2018

lauantai 29. tammikuuta 2011

MUKAVAA TAMMIKUUN LOPPUA KAIKILLE

Tänään on lauantai ja 29. päivä tammikuuta. Mittari näyttää olevan nollassa ja luvassa on vain pientä pakkasta tai plus asteita. Hämäryys alkaa laskeutua jo ylle maan. Tänään ei ole aurinkokaan näyttäytynyt meille, mutta taivaalta on sadellut hieman lumihiutaleita hiljalleen lentää maahan lumivalkoiseen.


Käsityöni odottelee tuossa laatikoston päällä kutojaa, mutta tämä kutoja on nyt tällä kertaa niin laiska, että eipä ota kouriinsa kudinta. Huomenna menemme uimahallin saunaan ja siellä otammekin tosi kovat löylyt, mutta jonka jälkeen sitten silmät luppaavatkin jo kiinni.


Siru on ollut tänään ulkona jo kolmesti ja vielä yhden kerran pääsee ulos. Hän on syönyt hyvin ja on hyvin itsenäinenkin, mutta osaa toki olla vauvakin. Ja ainahan mummilta ja papalta löytyy lämmin syli vauvalle. Mutta onhan hän jo kasvanutkin, kun ei meinaa enää mahtua omaan petiinsäkään. Sitten pitää ostaa uusi ja isompi peti hänelle. Ja myös on hankittava isompi kuljetuskoppa hänelle. Niin pian ne pienetkin kasvavat, kun ajattelee, että vasta kolmisen viikkoa sitten hän oli niin pieni ja nyt hän on jo iso tyttö.


Tässähän nämä päivät menevät vauhdilla eteenpäin Sirun touhuja katsellessa ja hänen kanssaan leikkiessä. Meillä on tosi kiirettä sitten helmikuussa, mutta yritän kuitenkin jossain välissä tännekin jotain kuulumisiamme raapustella.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa lauantain jatkoa ja mukavaa sunnuntaita!





keskiviikko 26. tammikuuta 2011

SIRU NUKKUU...SIRU VALVOO...SIRU PALVOO...

Tänään on keskiviikko ja 26. päivä tammikuuta. Ulkona on pakkasta -14 astetta. Mutta huomenna on luvassa lauhempaa säätä.


Tänään olen ollut kokovartalohieronnassa ja kylläpä se teki hyvää. Huomenna menen lymfahierontaa. Ja huomenna pääsemme taas Sirun kanssa ulos tutustumaan lumeen.


Olen tänään myös kutonut hartianlämmitintäni, johon sain hieman pidemmät puikot, vaan kun ei ollut kuin 100 senttiset ja olisi saanut olla 150 senttiset. No, yritänpä pärjätä noillakin tai sitten purkaan koko tekeleen ja aloitan uuden. Yleensä en niin toki tee, mutta jos nyt tekisin poikkeuksen.


Laitan tännekin joitain Sirun kuvia.


Toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!